• Festival

In het hart van het Recreatiecentrum in Remouchamps vind je dit jonge festival waar verschillende muziekgroepen optreden. 

Een jong festival met grote ambities 

Tijdens het festival zullen originele groepen en covergroepen de show stelen.

Het Yes2dayLand-festival wil zorgen dat er voor elk wat wils is. Op hun affiche staan zowel regionale, nationale als internationale artiesten, er zullen ook DJ's en zangers met verschillende stijlen van de partij zijn. Er zal muziek uit de jaren 80, electro, rock, pop, etc... door de boxen knallen. Het festival wil een ruim publiek aanspreken. Op zaterdagnamiddag zijn de kinderen koning en is het programma helemaal aan hen gewijd. 

Kom de gezellige sfeer opsnuiven en laat je helemaal gaan op dit festival! 

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand augustus 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden