• Festival

In het hart van het Recreatiecentrum in Remouchamps vind je dit jonge festival waar verschillende muziekgroepen optreden. 

Een jong festival met grote ambities 

Tijdens het festival zullen originele groepen en covergroepen de show stelen.

Het Yes2dayLand-festival wil zorgen dat er voor elk wat wils is. Op hun affiche staan zowel regionale, nationale als internationale artiesten, er zullen ook DJ's en zangers met verschillende stijlen van de partij zijn. Er zal muziek uit de jaren 80, electro, rock, pop, etc... door de boxen knallen. Het festival wil een ruim publiek aanspreken. Op zaterdagnamiddag zijn de kinderen koning en is het programma helemaal aan hen gewijd. 

Kom de gezellige sfeer opsnuiven en laat je helemaal gaan op dit festival! 

Centre Récréatif,4920Aywaille
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand augustus 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden