• Festival

In het hart van het Recreatiecentrum in Remouchamps vind je dit jonge festival waar verschillende muziekgroepen optreden. 

Een jong festival met grote ambities 

Tijdens het festival zullen originele groepen en covergroepen de show stelen.

Het Yes2dayLand-festival wil zorgen dat er voor elk wat wils is. Op hun affiche staan zowel regionale, nationale als internationale artiesten, er zullen ook DJ's en zangers met verschillende stijlen van de partij zijn. Er zal muziek uit de jaren 80, electro, rock, pop, etc... door de boxen knallen. Het festival wil een ruim publiek aanspreken. Op zaterdagnamiddag zijn de kinderen koning en is het programma helemaal aan hen gewijd. 

Kom de gezellige sfeer opsnuiven en laat je helemaal gaan op dit festival! 

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand augustus 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden