• Attracties
  • Wijngaard

Jean Galler heeft zijn passie aan z'n dochter, Justine, doorgegeven en nu gaan ze samen voor het biowijnavontuur. Ontdek hun wijngaard in Chaudfontaine.

Septem Triones is de oorsprong van het woord septentrionaal. In het Latijn betekent het "de zeven ossen van het ploegen": de zeven sterren van de Grote Beer, het sterrenbeeld dat het noorden aangeeft.

Je kan hun filosofie in de volgende woorden samenvatten: respect voor de natuur en voor haar evenwicht.

Ze hebben dan ook gekozen voor bioteelt. De belangrijkste reden daarvoor is dat ze geen producten willen gebruiken die slecht zijn voor de bodem en die de biodiversiteit vernietigen, en dat ze geen chemische producten in hun wijnen willen. Hier produceren ze hun wijnen met heel veel respect voor de natuur.

Bezoek en wijnproeverij

Ze ontvangen je met plezier van mei tot september voor een bezoek aan de wijngaard dat wordt afgesloten met een proeverij in hun chai.

 

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Gesproken talen

Frans

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden