• Attracties
  • Wijngaard

Deze kleine wijngaard werd opgericht in 1991, toen Guy Durieux, gepassioneerd door wijnbouw, 60 wijnstokken in zijn tuin plantte.

Vandaag telt het domein 350 wijnstokken, met 14 verschillende druivenrassen. Ze worden onderhouden zonder pesticiden en op beredeneerde wijze. De wijnen zijn meestal wit of grijs.

Het Domein van Neuf Moulin is verbonden met het Domein des Arches (niet toegankelijk voor bezoek) via de vzw la Confrérie des Artisans Vignerons d'Andenne C.A.V.A. Dankzij deze samenwerking kunnen de wijnboeren een deel van hun productie verkopen.

Op afspraak kan je deze wijngaard bezoeken en je laten leiden door de deskundigheid van Guy. Bezoeken kunnen individueel of in groep (min 10 personen) doorgaan.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Individueel - ES - FR - Groep - ES - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden