• Attracties
  • Wijngaard

Deze kleine wijngaard werd opgericht in 1991, toen Guy Durieux, gepassioneerd door wijnbouw, 60 wijnstokken in zijn tuin plantte.

Vandaag telt het domein 350 wijnstokken, met 14 verschillende druivenrassen. Ze worden onderhouden zonder pesticiden en op beredeneerde wijze. De wijnen zijn meestal wit of grijs.

Het Domein van Neuf Moulin is verbonden met het Domein des Arches (niet toegankelijk voor bezoek) via de vzw la Confrérie des Artisans Vignerons d'Andenne C.A.V.A. Dankzij deze samenwerking kunnen de wijnboeren een deel van hun productie verkopen.

Op afspraak kan je deze wijngaard bezoeken en je laten leiden door de deskundigheid van Guy. Bezoeken kunnen individueel of in groep (min 10 personen) doorgaan.

Clos du Neuf MoulinRue du Neuf Moulin 6,5300Andenne
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en evenementen zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Spaans - Frans

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Individueel - ES - FR - Groep - ES - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden