• Bezoek
  • Bijeenkomst

Wijnproeverij in het hart van de Grotten van Han met een speciale gids: Eric Boschman. Een unieke ervaring in België.

Wijnproeverij in het hart van de Grot

Wat is er origineler dan je smaakzin te verkennen op een uitzonderlijke plek?  Eric Boschman nodigt je uit in het hart van de Grotten van Han om je smaakzin te verkennen tijdens een levendige proeverij van wijnen en gedistilleerde dranken uit onze streken.

Je zult verrast en verbaasd zijn, en je zult in een goed humeur en ontspannen zijn dankzij onze speciale gids van de dag! Je dacht dat je een goed gevoel voor smaak en reuk had? Hier is het te doen!

Praktisch

  • Tip: neem warme kleren mee.
  • Duur van het bezoek: 2 uur, zie hieronder voor de data en tijdstippen van het evenement.
  • Reserveren is verplicht, koop je tickets online.
  • Enkel in het Frans.

Je dacht dat je een goed gevoel voor smaak en reuk had? Laten we eens kijken of je dat nog steeds doet in een grot!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 26 juni tot 23 oktober 2021.

Om 18.30 uur. Het bezoek duurt 2 uur.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden