• Parcours, wandelingen of bezoeken
  • Bijeenkomst

Wijnproeverij in het hart van de Grotten van Han met een speciale gids: Eric Boschman. Een unieke ervaring in België.

Wijnproeverij in het hart van de Grot

Wat is er origineler dan je smaakzin te verkennen op een uitzonderlijke plek?  Eric Boschman nodigt je uit in het hart van de Grotten van Han om je smaakzin te verkennen tijdens een levendige proeverij van wijnen en gedistilleerde dranken uit onze streken.

Je zult verrast en verbaasd zijn, en je zult in een goed humeur en ontspannen zijn dankzij onze speciale gids van de dag! Je dacht dat je een goed gevoel voor smaak en reuk had? Hier is het te doen!

Praktisch

  • Tip: neem warme kleren mee.
  • Duur van het bezoek: 2 uur, zie hieronder voor de data en tijdstippen van het evenement.
  • Reserveren is verplicht, koop je tickets online.
  • Enkel in het Frans.

Je dacht dat je een goed gevoel voor smaak en reuk had? Laten we eens kijken of je dat nog steeds doet in een grot!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 14 mei tot 12 november 2022

Om 18.30 uur. Het bezoek duurt 2 uur.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden