• Hotel
  • Wellnesshotel

Wellnesshotel Eau de Roche in Durbuy aan de rand van de Ourthe in de Ardennen, nodigt je uit om te ontspannen tijdens een verblijf in dit 4-sterrenetablissement in het hart van een van de mooiste steden van Wallonië, Durbuy.

Relaxen in hartje Durbuy

Dit moderne hotel, gelegen in het centrum van Durbuy, heeft een prachtig uitzicht op het kasteel. In het hotel staan alle diensten in het teken van de ontspanning: sauna, hammam, infraroodcabine, chromotherapiedouche, binnenzwembad en een ontspannings- en welzijnsruimte. Revitaliseer jezelf met relaxatie, massages, gezichts- en lichaamsverzorgingen!

6 kamertypes

Alle unieke kamers zijn in dezelfde stijl ingericht, met decoraties aangebracht door ambachtslieden. In elke kamer staat een groot bed en een badkamer met douche of bad.

Een hotel met alle comfort

  • Restaurant met regionale specialiteiten
  • Bar
  • Buitenterras
  • Seminariezalen
  • Parking
  • Fietsgarage
  • Wifi

Verblijfsformules

Het hotel biedt verschillende formules aan: het plezier van wellness doorheen de seizoenen, romantische overnachtingen, gastronomische weekends of jaarlijkse evenementen...

Durbuy, een stad om te ontdekken

De kleinste stad ter wereld is vol met verrassingen: geplaveide straatjes, stenen huizen, park en kasteel... Wandel in de Ourthe-vallei in het hart van de Ardennen en ontdek de natuurlijke schatten van de regio, zijn gastronomie en zijn erfgoed.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Gesproken talen

Frans

Activiteiten

Wellnesscenter - Hammam - Zwembad - Fitnesszaal - Sauna - Fietsen

Voorzieningen

Airco - Lift - Bar - Kluis - Tuin - Mini-bar - Niet-roker - Parking tweewielers - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden