• Sport & Ontspanning
  • Ontspanning en welzijn
  • Wellnesscenter

Ô d'Ambiance is een uitzonderlijke privéwellness met 3 aparte wellnessruimtes en massages en behandelingen.

Deze moderne wellnessruimte is een echte tussenstop om voor jezelf te zorgen of om te genieten van een exclusief moment met familie, vrienden of gewoon met z'n tweetjes.

3 ontspanningsruimtes voor jou alleen

Je kunt kiezen tussen 3 verschillende thema's:

  • Espace Corten: de grootste van de ruimtes, die plaats biedt aan 10 personen. Ze heeft een sauna, een hammam, een jacuzzi, een zwembad, een buitenterras, een buitenbad en een ontspanningsruimte.
  • Espace Vegas: zwembad waar je tegen de stroom in kunt zwemmen met een geïntegreerde jacuzzi, sauna, hammam en buitenterras.Ze biedt plaats aan 2 tot 4 personen.
  • Espace Provence: zwembad, jacuzzi, terras, sauna en hammam.

Aanvullende formules

Je kunt kiezen voor formules als aperitief, bubbels, een zoet of hartig ontbijt... Je kunt gebruik maken van een speciale formule voor een privé-evenement zoals een verjaardag of een vrijgezellenfeest, maar ook van een uitzonderlijke dagformule.

Om het moment van ontspanning te verlengen, kies je een van de vele massages die het centrum aanbiedt en die je veel deugd zullen doen.

Chaussée de Namur, 254,5310Leuze
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Activiteiten

Wellnesscenter - Hammam - Jacuzzi - Zwembad - Sauna

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden