• Sport & Ontspanning
  • Ontspanning en welzijn
  • Wellnesscenter

Ô d'Ambiance is een uitzonderlijke privéwellness met 3 aparte wellnessruimtes en massages en behandelingen.

Deze moderne wellnessruimte is een echte tussenstop om voor jezelf te zorgen of om te genieten van een exclusief moment met familie, vrienden of gewoon met z'n tweetjes.

3 ontspanningsruimtes voor jou alleen

Je kunt kiezen tussen 3 verschillende thema's:

  • Espace Corten: de grootste van de ruimtes, die plaats biedt aan 10 personen. Ze heeft een sauna, een hammam, een jacuzzi, een zwembad, een buitenterras, een buitenbad en een ontspanningsruimte.
  • Espace Vegas: zwembad waar je tegen de stroom in kunt zwemmen met een geïntegreerde jacuzzi, sauna, hammam en buitenterras.Ze biedt plaats aan 2 tot 4 personen.
  • Espace Provence: zwembad, jacuzzi, terras, sauna en hammam.

Aanvullende formules

Je kunt kiezen voor formules als aperitief, bubbels, een zoet of hartig ontbijt... Je kunt gebruik maken van een speciale formule voor een privé-evenement zoals een verjaardag of een vrijgezellenfeest, maar ook van een uitzonderlijke dagformule.

Om het moment van ontspanning te verlengen, kies je een van de vele massages die het centrum aanbiedt en die je veel deugd zullen doen.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden