• Bijeenkomst

Ontmoet de professionals uit de sector en ervaar hoe zij hun expertise, passie en engagement over het thema hout en bos met je delen. Maak van de gelegenheid gebruik om de prachtige landschappen van de Ardense wouden te bewonderen.

Trek eropuit om de ongelooflijke rijkdommen van de Waalse wouden te ontdekken, in het hartje van de Ardennen. Aan de hand van originele activiteiten voor jong en oud delen de vertegenwoordigers van de sector hun passie met jou. 

Een ecotoeristische ervaring

Tijdens dit weekend krijg je de kans om ondernemingen en ateliers te bezoeken, maar er zijn ook tal van andere mogelijkheden zoals rondleidingen, sportieve activiteiten, proeverijen in het woud...

Een magisch universum

Arduinna, de godin van de fauna en het Ardense bos, neemt je mee op ontdekkingstocht in een betoverend en buitengewoon universum. Zij zal je wegwijs maken in de wereld van de bostransformatie en samen met haar zal je de magische plekken van de Ardense Wouden verkennen. Verwacht je aan een fantastische ervaring in de buitengewone natuur. 

De Ardense Wouden zullen een plaatsje in je hart veroveren, geniet ervan! 

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand oktober 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden