• Bezoek

De Europese week van de mobiliteit is een gelegenheid om zich in te zetten voor meer mobiliteit en deel te nemen aan acties in heel Wallonië. Van 16 tot 22 september 2021.

De doelstellingen

Deze week zal de gelegenheid worden aangegrepen om de voordelen van alternatieve vervoerswijzen voor de auto te demonstreren: lopen, fietsen, carpoolen en openbaar vervoer. In alle hoeken van Wallonië worden activiteiten georganiseerd: gebruik de interactieve kaart om te weten te komen wat er allemaal te doen is.

De uitdagingen

Gemeenten, scholen en bedrijven zullen deelnemen aan mobiliteitsuitdagingen. Zij zullen een of meer acties uitvoeren om andere vormen van mobiliteit uit te proberen en concreet aan te tonen dat anders bewegen mogelijk is. 

Voor een efficiëntere mobiliteit, met meer respect voor onze leefomgeving en het milieu!

Contact

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand september 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden