• Attracties
  • Kasteel
  • Kasteelpark
  • Park/tuin

De tuinen van Annevoie in de Maasvallei werden in de 18e eeuw aangelegd. Ze zijn opgenomen in het Belangrijk Erfgoed van Wallonië.

De Tuinen van Annevoie, gelegen in de provincie Namen, zijn de enige watertuinen in België en behoren tot de mooiste van Europa.

Watertuinen en stijl...

Het water stroomt dankzij natuurlijke hoogteverschillen.

Ontdek bij elke bocht een nieuw landschap: het perspectief van de Franse stijl, de fantasie van de Engelse stijl en de intieme charme van de Italiaanse stijl. Curven, contrasten, niveaus en verrassingseffecten: de combinatie van stijlen maakt al het moois van deze tuinen.

Nieuw: de moestuin

... rond een prachtig kasteel

Het kasteel was achtereenvolgens eigendom van de families Halloy en Montpellier en vormt een lichte bocht die volgt op die van de Rouillonvallei waar de tuinen zijn aangelegd. Het kasteel kan niet worden bezocht.

Gratis parking

Wandel tussen de fonteinen, watervallen, vijvers en waterstralen van deze prachtige tuinen tussen Namen en Dinant!

Bezoekers met specifieke behoeften

Deze attractie biedt faciliteiten met een officiële Access-i certificering. Raadpleeg de gedetailleerde pagina, je vindt er alle informatie die je nodig hebt om je bezoek te organiseren.

In Wallonië zijn er heel wat activiteiten en plaatsen met het officiële Access-i-certificaat. 

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Kortingsbon

TUINEN VAN ANNEVOIE

1 korting aangeboden
bon van - € 1 behalve evenementen
Geldigheidsdatum: van 01-01-2021 tot 31-12-2021

Hetzij € 8,50 in plaats van € 9,50 (volwassene), € 5,50 in plaats van € 6,50 (student 18 - 30 jaar), € 4,50 in plaats van 5,50 (kind en PBM).
Knip de bon uit en geef hem af aan de ingang bij aankomst.
Aanbod geldig tijdens heel 2021 volgens openingstijden.
Geldig voor maximaal 4 personen per bon, niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen.
Aanbod enkel geldig op vertoon van een afdruk van deze bon.
In geval van een online reservering raden wij je aan om vooraf per e-mail of telefoon contact op te nemen met de exploitant om te weten te komen hoe je van dit aanbod kan genieten.

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Cafetaria - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking voor motorhomes - Parking tweewielers - Parking - Speeltuin - Restaurant

Dieren

Huisdieren toegelaten

Visites

Groep - DE - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden