• Attracties
  • Rondleiding en ontdekking

Keer terug in de tijd dankzij deze unieke ervaring! Een originele en leuke manier om de slag van Waterloo te herbeleven. Op de boerderij van Mont-Saint-Jean in Waterloo.

Waterloo Immersion?

  • De boerderij van Mont-Saint-Jean is het vertrekpunt van je bezoek.
  • De bezoekers in uniform ontdekken samen met hun gids de sleutelplaatsen van de slag en dompelen zich onder in het dagelijks leven van de soldaten.
  • Het bezoek wordt gekenmerkt door anekdotes en praktische ervaringen. Je leert marcheren, een geweer laden, een bajonetaanval doen en vuur maken.

Doe mee aan deze unieke ervaring!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden