• Tentoonstelling

Ontdek de beroemdste werken van Andy Warhol, het icoon van de popart en een van de meest invloedrijke kunstenaars van de 20e eeuw. In Luik, van 2 oktober 2020 tot en met 18 april 2021.

Deze uitzonderlijke tentoonstelling in La Boverie belicht het werk van de beroemde Amerikaanse kunstenaar en zijn atelier, de Factory. Ontdek 40 jaar geschiedenis!

Een unieke tentoonstelling

Warhol - The American Dream Factory brengt je zijn bekendste werken, evenals onuitgegeven of zelden getoonde archieven met films, boek- en tijdschriftcovers, platenhoezen en posters.

Het resultaat is een levendig portret van 40 jaar Amerikaanse geschiedenis waarvan Warhol de ziel vastlegt als geen enkele andere kunstenaar van zijn tijd.

Dompel je onder in de pop- en excentrieke sfeer van The Factory!

 


 

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van vrijdag 02 oktober 2020 tot zondag 18 april 2021.

  • Van dinsdag tot en met vrijdag: 9.30 - 18.00 uur
  • Zaterdag en zondag: 10.00 - 18.00 uur
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden