• Bezoek
  • Concert
  • Bijeenkomst

Trek in het kader van het Feest van de Muziek op ontdekking naar een van de Mooiste Dorpen van Wallonië. In Mélin, in juni 2019.

Mélin, een geweldig dorp

Mélin is een van de Mooiste Dorpen van Wallonië en is vooral bekend voor zijn Gobertange-steen. Deze kalksteen laat de gebouwen er al eeuwen wat lichter uitzien.

De wandeling in de tuinen

Kom de schoonheid van dit dorpje bewonderen tijdens een namiddagwandeling in de tuinen. De inwoners nodigen je uit om een kijkje te komen nemen in hun tuin, die ze al het hele seizoen voorbereiden. Geniet van dit erfgoed en de mooie natuur, te voet of met de fiets.

Het thema van 2019

Later meer hierover.

Een weekend dat de tuin- en muziekliefhebbers niet mogen missen!

Dit evenement gaat om de 2 jaar door.

Contact

COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand juni 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden