• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen

Tijdens deze gezinswandeling van 6 km ontdek je Hélécine, het prachtige kasteel en het park, met vele activiteiten voor jong en oud.

Tussen natuur en ontdekking biedt deze wandeling je alle ingrediënten om met je gezin een schitterende dag in Hélécine door te brengen. Maak van de gelegenheid gebruik om het MiaBW, het Archeologisch Interpretatiemuseum van Waals-Brabant, met je gezin te bezoeken!

  • Vertrek: Armand Pellegrin Museum
  • Afstand: 6 km (er bestaan 2 langere versies: 9,2 en 11 km)
  • Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
  • Bewegwijzering: groene en witte rechthoek

Ontdek de verborgen schatten van Waals-Brabant! 

Al onze wandelingen van minder dan 10 km

Contact

Informatie :

Toeristisch infokantoor van Hélécine
COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden