• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht

Deze wandeling van 6 km brengt je naar het paradijs van Luik, in de hangende tuinen. 

Door de route van de Hellingen van de Citadel te volgen, via smalle trappen en steegjes, leiden je stappen je naar een aaneengesloten reeks terrassen, boomgaarden, bossen, moestuinen, siertuinen en historische woningen. 

Klaar voor een stevige klim op de Montagne de Bueren? Na de 378 treden bereik je een uitkijkpunt van waar je een adembenemend uitzicht over de stad hebt.

Vertrek: Museum van het Waalse Leven - Luik
Afstand: 6 km
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Bewegwijzering: vanaf de Tours des Joncs tot aan de Impasse des Ursulines volg je de groene markering (groene oculus). Op de top van de Montagne de Bueren sluiten de rode markeringen aan op de esplanade Saint-Léonard.

Er zijn geheime hoekjes voor wandelaars die op zoek zijn naar buitengewone plekjes...

Al onze wandelingen van minder dan 10 km

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden