• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht

Deze wandeling van een 6,5 km rond het Kasteel van Vêves brengt je naar een charmante streek, met uitzicht op Celles, een van de mooiste dorpen van Wallonië.

Deze zeer aangename wandeling vanuit Celles, een van de mooiste dorpen van Wallonië brengt je naar het Kasteel van Vêves.

Klim naar de kluizenaarshut door de trappen van de kruisweg te volgen.

De wandeling volgt de kamlijn alvorens af te dalen naar de vallei aan de voet van het Kasteel van Vêves, een echt sprookjesachtig decor.

De route bereikt dan Boisseilles alvorens je een pad terug neemt naar Celles.

  • Vertrek: kerk van Celles - 5561 Celles
  • Afstand: 6,5 km
  • Moeilijkheidsgraad: eenvoudig
  • Bewegwijzering: rode rechthoek

Een wandeling rond een uitzonderlijk monument van Wallonië!

Al onze wandelingen van minder dan 10 km

Contact

Informatie :

Dienst voor Toerisme van Houyet
COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden