• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht

In Belvaux, in het hart van het Famenne-Ardenne Unesco Global Geopark, kan je genieten van een prachtige wandeling van 5,6 km vol ontdekkingen.

In dit mooie dorpje van de Calestienne kun je de typische kalkgrasvelden bewonderen waar zeldzame bloemenvariëteiten bloeien.

Vanaf de kapel Saint-Laurent wandel je langs de emblematische rivier de Lesse alvorens een schilderachtig bospad te ontdekken dat je niet ver brengt van een gewoonweg magische plek: de stroomversnellingen van de Lesse waar de rivier tussen fotogenieke rotsen dondert.

Vertrek: kleine parking, bij de Lesse, dicht bij de kapel Saint-Laurent (Rue du Hambeau, 10)
Afstand: 5,6 km
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
Bewegwijzering: geel kruis

Een lus die ook langs het beroemde dierenpark van Han-sur-Lesse loopt!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden