• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht
In het hart van het Herveplateau, in een landschap vol boomgaarden en weilanden spreekt het plaatsje Aubel tot de verbeelding van wandelaars op zoek naar ontspanning.
Na een klim van een paar meters komt u aan op de Amerikaanse militaire begraafplaats van Henri-Chapelle. De kapel en het museum zijn open voor het publiek. Vanop de esplanade hebt u een prachtig panoramisch zicht over het Land van Herve.
Vanaf La Clouse is deze wandeling opgenomen op een IGN-kaart van Aubel die te koop is aan € 6 bij de toeristische dienst Van Aubel, bij Tourisme Val-Dieu en de toeristische dienst van Pays de Herve.
Meer info op de kaart.

Contact

La Clouse,4880Aubel
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Lengte

Minimumafstand : 3.2 Km

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden