• Bezoek

De wandeling "Jean Nature" biedt de schoonheid van de landschappen van het Pays des Collines, doorspekt met anekdotes die door ervaren gidsen worden verteld.

Elk jaar wordt de wandeling "Jean Nature" op paasmaandag georganiseerd door het Ecomusée du Pays des Collines en de natuurgidsen.

Ontdek de geschiedenis van het huis van "Jean Nature", een 19e-eeuwse herberg waar de eigenaar elke paasmaandag wafels bakt om de inwoners van La Hamaide samen te brengen. 

Om deze traditie nieuw leven in te blazen, bereidt het Ecomuseum wafels voor op de terugkeer van de wandelaars... of de komst van de fijnproevers! Afspraak vanaf 16.00 uur om ze te proeven, met het lokale rode bier La Hamaide, natuurlijk. 

Praktisch

  • Vertrek tussen 14.00 en 14.30 uur in het Ecomuseum.
  • Parcours van 6 km
  • Wandeling onder begeleiding van gidsen 

Ga tussen legende en traditie voor een gastronomische wandeling in het hart van de Pays des Collines!

 

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand april 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden