• Bezoek

De wandeling "Jean Nature" biedt de schoonheid van de landschappen van het Pays des Collines, doorspekt met anekdotes die door ervaren gidsen worden verteld.

Elk jaar wordt de wandeling "Jean Nature" op paasmaandag georganiseerd door het Ecomusée du Pays des Collines en de natuurgidsen.

Ontdek de geschiedenis van het huis van "Jean Nature", een 19e-eeuwse herberg waar de eigenaar elke paasmaandag wafels bakt om de inwoners van La Hamaide samen te brengen. 

Om deze traditie nieuw leven in te blazen, bereidt het Ecomuseum wafels voor op de terugkeer van de wandelaars... of de komst van de fijnproevers! Afspraak vanaf 16.00 uur om ze te proeven, met het lokale rode bier La Hamaide, natuurlijk. 

Praktisch

  • Vertrek tussen 14.00 en 14.30 uur in het Ecomuseum.
  • Parcours van 6 km
  • Wandeling onder begeleiding van gidsen 

Ga tussen legende en traditie voor een gastronomische wandeling in het hart van de Pays des Collines!

 

Contact

Ecomusée du Pays des CollinesPlada 6,7890Lahamaide
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand april 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden