• VVV

Het VVV-kantoor is gevestigd in een geklasseerd gebouw waarvan de oudste delen dateren uit het begin van de 16de eeuw.Dit Maison du Bailli is regelmatig het kader voor concerten en tentoonstellingen.
Kantoor open van het laatste weekend van maart tot het laatste weekend va oktober, van dinsdag tot zondag van 13.30 tot 17.30u.
Uurrooster winter: dinsdag tot vrijdag van 13 tot 17 u (+ WE indien expo's). Het hele jaar door: dinsdag, donderdag en vrijdagvoormiddag op afspraak. Gesloten tijdens de wintervakantie. Rondleidingen voor groepen, georganiseerd op voorafgaande aanvraag (2 weken vooraf).1. Moulin banal.2. Geleid bezoek aan de belangrijkste monumenten:- Korte wandeling: zicht op de Monts - Molen - Kasteelpark - Kerk - Plein. Duur: ongeveer 2 uur.- Lange wandeling: idem als hierboven, maar ook wandeling op de Monts en naar de kapel Sainte-Croix. Duur: ongeveer 2u45.

Contact

Maison du BailliGrand'Place 20,1440Braine-le-Château
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden