• Attracties
  • Rondleiding en ontdekking

Vroum'ekes, dat is een unieke tocht in een authentieke Volkswagenbusje. Op naar Waals-Brabant en het Pays des 4 bras om het historische en natuurlijke erfgoed van deze hartelijke streek te ontdekken.

Laat je leiden door een gids-chauffeur langs de landwegen en door de velden, terwijl je comfortabel zit samen met de andere passagiers.

Op het programma:

  • je rijdt vlak voorbij de Abdij van Villers-la-Ville
  • bezoek aan lokale producenten
  • wilde eetbare en medicinale planten plukken in het bos, samen met een expert
  • gezellige lunch met de producten die jij verzameld hebt

Een authentieke en gezellige activiteit om de lokale producenten en actoren te ontdekken, samen met vrienden of familie.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Workshops - Kredietkaarten aanvaard - Proeverij of producttest

Voorzieningen

Parking tweewielers - Parking

Visites

Groep - FR - Enkel met gids

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden