• Attracties
  • Rondleiding en ontdekking

Vroum'ekes, dat is een unieke tocht in een authentieke Volkswagenbusje. Op naar Waals-Brabant en het Pays des 4 bras om het historische en natuurlijke erfgoed van deze hartelijke streek te ontdekken.

Laat je leiden door een gids-chauffeur langs de landwegen en door de velden, terwijl je comfortabel zit samen met de andere passagiers.

Op het programma:

  • je rijdt vlak voorbij de Abdij van Villers-la-Ville
  • bezoek aan lokale producenten
  • wilde eetbare en medicinale planten plukken in het bos, samen met een expert
  • gezellige lunch met de producten die jij verzameld hebt

Een authentieke en gezellige activiteit om de lokale producenten en actoren te ontdekken, samen met vrienden of familie.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Workshops - Kredietkaarten aanvaard - Proeverij of producttest

Voorzieningen

Parking tweewielers - Parking

Visites

Enkel met gids - Groep - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden