pdf

Vormsnoeipark | Buitengewone tuin in Durbuy

  • Vormsnoeipark
Sinds 18 mei openen enkele attracties en musea opnieuw hun deuren voor het Belgische publiek. Nederlanders moeten nog even wachten tot de grens met België opengaat.

We raden je aan vooraf de website te raadplegen voor de precieze openingstijden en de voorwaarden voor reserveringen en bezoeken. Neem bij vragen contact op met de organisatie.
Raadpleeg de lijst met open attracties.
  • Park/tuin

Het grootste vormsnoeipark toegankelijk voor het publiek wacht je in Durbuy, het kleinste stadje ter wereld. Laat je verrassen door de plantensculpturen.

Het park, gelegen aan de oever van de Ourthe, biedt je een uitzonderlijk zicht op het kasteel van Durbuy.

Het is een originele en unieke tuin die zich uitstrekt over 1 hectare. De meer dan 250 gesculpteerde planten, echte meesterwerken, zullen je versteld doen staan.

Kom wandelen op de groene lanen van dit park waar je 39 bloembedden kan vinden. Bewonder de artistieke vormen van de planten, ingenieus en vol passie.

Herba Sana

Bezoek de gezondsheidstuin, een zone gewijd aan medicinale planten die werd aangelegd om het publiek te sensibiliseren voor de natuur en het behoud van de gezondheid.

Bezoekers met speciale behoeften

Hier vind je faciliteiten en/of activiteiten met het officiële Access-i label. Raadpleeg de gedetailleerde pagina, je vindt er alle informatie die je nodig hebt om je bezoek te organiseren.

Weet dat er in Wallonië een brede waaier is aan activiteiten en locaties met het officiële Access-i certificaat.

Kom wandelen in deze tuin met meerdere geheimen!

 

Prijs

Kinderen jonger dan 6 jaar: gratis. Tot 12 jaar: € 1. Groepen vanaf 10 personen. Profiteer van uitzonderlijke promoties: geldig het hele jaar behalve tijdens Belgische schoolvakanties.

Diensten/Faciliteiten

Voorzieningen

  • Cafetaria
  • Winkel/boetiek
  • Parking tweewielers
  • Parking

Dieren

    Huisdieren toegelaten
    Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.