• Attracties
  • Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Luchtsport/Aerodroom
  • Avonturensport

 

Geniet van een vlucht in een heteluchtballon over Wallonië en haar prachtige landschappen dankzij C-Air.

Vertrek om Henegouwen, Luxemburg, Waals-Brabant of de provincie Luik en Namen te ontdekken vanaf 6 personen, op de plaats van je keuze.

Dankzij C-Air geniet je van een onvergetelijke vlucht in alle veiligheid, onder toezicht van professionals met vele jaren ervaring.

Voor bedrijven en particulieren

Of je nu droomt van een ballonvaart met je gezin of van een unieke teambuildingservaring, C-Air zal je verwelkomen om je een magisch moment te bieden dat je nooit zult vergeten.

Wacht niet om je vlucht te boeken om Wallonië van bovenaf te ontdekken als een vogel!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden