• Attracties
  • Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Luchtsport/Aerodroom
  • Avonturensport

 

Geniet van een vlucht in een heteluchtballon over Wallonië en haar prachtige landschappen dankzij C-Air.

Vertrek om Henegouwen, Luxemburg, Waals-Brabant of de provincie Luik en Namen te ontdekken vanaf 6 personen, op de plaats van je keuze.

Dankzij C-Air geniet je van een onvergetelijke vlucht in alle veiligheid, onder toezicht van professionals met vele jaren ervaring.

Voor bedrijven en particulieren

Of je nu droomt van een ballonvaart met je gezin of van een unieke teambuildingservaring, C-Air zal je verwelkomen om je een magisch moment te bieden dat je nooit zult vergeten.

Wacht niet om je vlucht te boeken om Wallonië van bovenaf te ontdekken als een vogel!

Contact

Prinses Marie-Joséstraat, 5,9100Sint-Niklaas
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden