• Attracties
  • Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Luchtsport/Aerodroom
  • Avonturensport

 

Geniet van een vlucht in een heteluchtballon over Wallonië en haar prachtige landschappen dankzij C-Air.

Vertrek om Henegouwen, Luxemburg, Waals-Brabant of de provincie Luik en Namen te ontdekken vanaf 6 personen, op de plaats van je keuze.

Dankzij C-Air geniet je van een onvergetelijke vlucht in alle veiligheid, onder toezicht van professionals met vele jaren ervaring.

Voor bedrijven en particulieren

Of je nu droomt van een ballonvaart met je gezin of van een unieke teambuildingservaring, C-Air zal je verwelkomen om je een magisch moment te bieden dat je nooit zult vergeten.

Wacht niet om je vlucht te boeken om Wallonië van bovenaf te ontdekken als een vogel!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden