• Attracties
  • Rondleiding en ontdekking
  • Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Sport
  • Luchtsport/Aerodroom

Het vliegveld van Saint-Hubert is een infrastructuur voor luchtrecreatie in de uitzonderlijke omgeving van de Ardense bossen.

Het vliegveld beschikt over een opleidingscentrum (zweefvliegen, ULM, lichte vliegtuigen) en een onderhoudsatelier. Het Nationaal Zweefvliegcentrum is eveneens gevestigd op het vliegveld.

Het bedrijfsbezoek

De commandant neemt je mee achter de schermen van het vliegveld. Je ontdekt de controletoren, de hangars waar de vliegtuigen en zweefvliegers staan, het opleidingscentrum en het ontdekkingscentrum van de natuur.

Aan het einde van je bezoek, kan je ontspannen op het terras van het restaurant tegenover de baan.

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Workshops - Bezoek aan de infrastructuur

Voorzieningen

Bar - Terras

Visites

Individueel - DE - EN - FR - NL - Groep - DE - EN - FR - NL - Enkel met gids

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden