• Attracties
  • Rondleiding en ontdekking
  • Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Sport
  • Luchtsport/Aerodroom

Het vliegveld van Saint-Hubert is een infrastructuur voor luchtrecreatie in de uitzonderlijke omgeving van de Ardense bossen.

Het vliegveld beschikt over een opleidingscentrum (zweefvliegen, ULM, lichte vliegtuigen) en een onderhoudsatelier. Het Nationaal Zweefvliegcentrum is eveneens gevestigd op het vliegveld.

Het bedrijfsbezoek

De commandant neemt je mee achter de schermen van het vliegveld. Je ontdekt de controletoren, de hangars waar de vliegtuigen en zweefvliegers staan, het opleidingscentrum en het ontdekkingscentrum van de natuur.

Aan het einde van je bezoek, kan je ontspannen op het terras van het restaurant tegenover de baan.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Workshops - Bezoek aan de infrastructuur

Voorzieningen

Bar - Terras

Visites

Enkel met gids - Groep - DE - EN - FR - NL - Individueel - DE - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden