• Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Luchtsport/Aerodroom
  • Avonturensport

FLY-IN heeft de breedste vrijevalsimulator ter wereld. Fans van extreme sporten hoeven dus niet meer uit een vliegtuig te springen om de sensaties van een vrije val te beleven. De vrije val is er voor iedereen van 5 tot 99 jaar. Kom en beleef deze ervaring met je familie of met vrienden.

Het nieuwe vrijetijdsconcept FLY-in op de site van Liège Airport herbergt de breedste vrijevalsimulator ter wereld. 

Maak de droom van Icarus waar

Je hoeft niet meer uit een vliegtuig te springen om de adrenaline van een parachutesprong te voelen. FLY-IN biedt je de kans om de droom van Icarus waar te maken: vliegen! Iedereen van 5 tot 99 jaar mag in de windtunnel waarin je tot 15 m hoog kan vliegen dankzij de aandrijflucht die 300 km/u kan halen!

 

 

Rue de l'Aéroport 8,4460Grâce-Hollogne
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Tijdsduur

Minimumduur : 1:30

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Voorzieningen

Cafetaria

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden