• Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Luchtsport/Aerodroom
  • Avonturensport

FLY-IN heeft de breedste vrijevalsimulator ter wereld. Fans van extreme sporten hoeven dus niet meer uit een vliegtuig te springen om de sensaties van een vrije val te beleven. De vrije val is er voor iedereen van 5 tot 99 jaar. Kom en beleef deze ervaring met je familie of met vrienden.

Het nieuwe vrijetijdsconcept FLY-in op de site van Liège Airport herbergt de breedste vrijevalsimulator ter wereld. 

Maak de droom van Icarus waar

Je hoeft niet meer uit een vliegtuig te springen om de adrenaline van een parachutesprong te voelen. FLY-IN biedt je de kans om de droom van Icarus waar te maken: vliegen! Iedereen van 5 tot 99 jaar mag in de windtunnel waarin je tot 15 m hoog kan vliegen dankzij de aandrijflucht die 300 km/u kan halen!

 

 

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Tijdsduur

Minimumduur : 1:30

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Voorzieningen

Cafetaria

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden