• Attracties
 • Vrijetijdscentrum/-park

Geniet van een unieke ervaring in België door de controle over te nemen van 's werelds best verkochte passagiersvliegtuig, de Boeing 737 NG. Deze vluchtsimulator is een identieke reproductie van de cockpit, die omgeven is door een panoramisch scherm. Je wordt volledig ondergedompeld!

Van briefing tot landing

Voor je in de simulator stapt, heb je recht op een briefing waarbij je de basisprincipes van hoe het vliegtuig werkt en een aantal vliegbegrippen uitgelegd krijgt.

Vervolgens laat je het vliegtuig opstijgen, bestuur je het en land je op een van de 24.000 beschikbare landingsbanen.  

Je droom om aan de stuurknuppel te zitten, wordt werkelijkheid

De stoelen, de gashendels, de knoppen, de voetensturen en de stuurknuppels zijn echte vliegtuigonderdelen. De rest van de omgeving is een reproductie op schaal 1:1.

De cockpit van de simulator biedt plaats aan maximaal 4 personen.

Verschillende formules

 • Vluchten "Fly for Fun"

  Vluchten voor luchtvaartliefhebbers. Ongeacht je niveau laten de instructeurs je kennismaken met het beroep van lijnpiloot.
   
 • Cursus vliegangst

  Vliegen kan je helpen om deze angst te overwinnen
   
 • IFR-, MCC-, ACPP-, ME-, ATPL-piloten

  Deze formules zijn gereserveerd voor professionele piloten met minimaal instrument rating.
 • Incentives

  Verschillende formules op maat, van teambuilding tot feestjes zijn mogelijk. Neem rechtstreeks contact op met de European Flight Simulator om een aangepaste formule te vinden.

Praktische informatie

De European Flight Simulator is ideaal gelegen in de buurt van de luchthaven Charleroi Brussels-South. Er is gratis parking.

Er is een vergaderzaal met beamer, evenals een lounge.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden