• Attracties
  • Wijngaard

 

Sinds hun oprichting in december 2010, plant Vin de Liège weer wijnstokken op Luikse grond. Bezoek 12 ha aan wijngaarden, geplant tussen 2012 en 2014.

Vin de Liège is een burgerinitiatief met als doel een duurzame en lokale economie te ontwikkelen, met respect voor de mens en het milieu.

Ze maken heel bewuste keuzes op vlak van wijnbouw en vinificatie om kwaliteitsvolle biowijnen te kunnen produceren (tot wel 100.000 flessen vanaf 2017).

Bezoek en winkel

De coöperatieve onderneming biedt groepsbezoeken aan de wijngaard op afspraak aan. 

Je kan ook eens langsgaan bij het verkooppunt om lokale producten aan te schaffen.

Zaalverhuur

De grote zalen van de wijnmakerij laten je toe je evenement te organiseren rond het thema van de Luikse Wijn. Of het nu gaat om een bedrijfs- of privé-evenement, er zijn vele formules mogelijk.

Contact

Vin de LiègeRue Fragnay 64,4682Heure-le-Romain
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden