• Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Hengelen

Forelvissers kunnen hun hartje ophalen bij Martin, aan de Vijver van Saule, een ideale omgeving om in alle rust te vissen.

Activiteiten bij de Vijver van Saule

De Vijver van Saule in een groene en beboste omgeving is bedoeld om forel te vissen. De site is volledig afgesloten en beveiligd en beschikt ook over een tuin en wei met pony, schapen en kippen.

Andere diensten

Bij Martin kun je ook genieten van een koffiebar met groot terras en zich op de vijver en een kleine restauratie. Er staan ook barbecues ter beschikking.

Een aangename site in provincie Henegouwen waar je je overgeeft aan het forelvissen!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Bar - Barbecue - Restaurant

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden