• Attracties
  • Producent
  • Wijngaard
  • Rondleiding en ontdekking

Kom deze wijngaard ontdekken die dankzij zijn vele druivenrassen ook een groot assortiment van wijnen aanbiedt. Proef deze streekproducten van Lustin.

Het Domein van Château Bon Baron strekt zich uit over 17 hectare. Dankzij de 14 druivenrassen, worden er op dit domein maar liefst 21 verschillende wijnen geproduceerd: wit, rood, rosé en crémant. Ze vallen allemaal onder de benaming "Côte de Sambre et Meuse" of "Crémant de Wallonie".

Elke dag van de week gaan er bezoeken door, van 9.30 uur tot 20 uur, op afspraak. Het bezoek wordt afgesloten met een proeverij.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - DE - EN - FR - NL - Individueel - DE - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden