• Attracties
  • Producent
  • Wijngaard
  • Rondleiding en ontdekking

Kom deze wijngaard ontdekken die dankzij zijn vele druivenrassen ook een groot assortiment van wijnen aanbiedt. Proef deze streekproducten van Lustin.

Het Domein van Château Bon Baron strekt zich uit over 17 hectare. Dankzij de 14 druivenrassen, worden er op dit domein maar liefst 21 verschillende wijnen geproduceerd: wit, rood, rosé en crémant. Ze vallen allemaal onder de benaming "Côte de Sambre et Meuse" of "Crémant de Wallonie".

Elke dag van de week gaan er bezoeken door, van 9.30 uur tot 20 uur, op afspraak. Het bezoek wordt afgesloten met een proeverij.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - DE - EN - FR - NL - Individueel - DE - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden