• Attracties
  • Rondleiding en ontdekking
Onze gidsen stellen voor om samen met hun deze rijke stad te ontdekken, en om u de lokale geschiedenis te leren kennen.
In het Barokpark, "Patrimonium van Wallonië", kunnen bezoekers de paviljoenen, de oude stallen, de gerestaureerde tuinen, en de majestueuze lanen gaan bewonderen.
De route van de kapel is een kans om terug te keren in de voetstappen van de grote families die hier elkaar sinds de Middeleeuwen hebben opgevolgd. Het huidige kasteel, in neoklassieke stijl, werd gebouwd door de Empain familie die daar nu nog steeds woont.
De Stad
Oude Middeleeuwse site waar nog steeds mooie gebouwen uit die tijd te vinden zijn. In de kerk van Saint-Nicolas bevindt zich een schitterend zestiende-eeuws altaar.
Rondleidingen gebeuren in het Frans en in het Nederlands, indien gewenst ook in het Duits en Engels. Neem voor groepsbezoeken contact op met de Toeristische Dienst - Tel 00 32 2 397 10 20 of 00 32 2 395 48 84, of neem contact op per e-mail.
Voor een begeleide rondleiding "natuur": tel: (0)2 3954629, bij M. Mouligneaux Jean.
Een wandeling met de familie of alleen: neem contact op met de receptie van Parc, in Petit Parc, en vraag de audio-gids. Tel: (0)2 397 10 20.
Neem de A8 (E249) om tot in Edingen te raken: uitritten 25, 26 of 27.
Het station van Edingen ligt op 10 minuutjes wandelen van het centrum.
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Gesproken talen

Duits - Engels - Spaans - Frans - Italiaans - Nederlands

Visites

Groep - DE - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden