• Budgetverblijven
  • Verblijfscentrum

La Maison Verte in Ath, is een huis van de Natuurvrienden dat accommodatie biedt voor groepen, met een totaal van 20 bedden.

Beschrijving van het huis

Het heeft:

  • 6 tweepersoonskamers
  • 2 kamers voor 4 personen

De accommodatie bevindt zich in een stedelijk gebied, vlakbij het treinstation Ath. Het is het hele jaar geopend, op eenvoudige reservering.

Ligging van La Maison Verte

Je kan er genieten van niet te missen toeristische attracties zoals:

Een aangenaam moment om met een groep door te brengen in de provincie Henegouwen!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 20 personen

Aantal kamers : 8

Gesproken talen

Frans

Activiteiten

Natuurklassen - Zwembad

Voorzieningen

Televisie

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden