• Gîtes en vakantiehuizen
  • Verblijf op de Boerderij

De gîtes van Presseux verwelkomen je in een oude kasteelhoeve op het platteland van Sprimont. Welkom in de gîte Sophie, een appartement voor 6 personen.

Beschrijving

Je accommodatie beschikt over:

  • een eetkamer en een salon met televisie
  • een uitgeruste keuken
  • 1 kamer met 1 dubbelbed en 1 enkel bed
  • 1 kamer met 4 enkele bedden

Je vindt nog 2 andere gîtes op dezelfde plaats, waarmee je de speelruimte en de wasmachine deelt.

Activiteiten in de omgeving van de gîte

De gîtes van Presseux bevinden zich in een streek rijk aan wandelingen of fietstochten en toeristische attracties die je kan ontdekken met je gezin.

Een gîte midden in een unieke natuurlijke streek waar je kan genieten van familiemomenten.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 4 tot 6 personen

Aantal kamers : 2

Gesproken talen

Frans - Nederlands

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Babymateriaal - Parking - Privé-sanitair - Televisie - Terras

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden