• Gîtes en vakantiehuizen
  • Verblijf op de Boerderij

3 aparte gîtes, ingericht in de stallen en zolders van een typische vierkantshoeve (19e eeuw). Een beetje afgelegen.Een beetje afgelegen. De boerderij van Ricarmé bevindt zich op 1 km van het centrum van Templeuve. Uitzonderlijke en rustige omgeving. Dichtbij grote steden (Doornik, Rijsel, Brugge). Klein tuintje tegenover elk verblijf. Kinderbed en -stoel op aanvr. Internetverbinding.'SEMIS' - Alles gelijkvloers: woonk., salon (TV). inger. keuken (oven, kookpl., magnetron). 1 divanbed 2 p. in het salon. 1 k. (1x2 p.), aparte WC, badk. (bad). Elektr. verwarm. in alle kamers.)
Prijs, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: de eigenaar raadplegen.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 4 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Engels - Frans

Voorzieningen

Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Tuin - Parking - Babymateriaal - Televisie - Barbecue - Niet-roker

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden