• Gîtes en vakantiehuizen
  • Verblijf op de Boerderij

La Ferme Chéri ligt in Kain in de buurt van Doornik. De 2 gîtes met 3 korenaren bieden de charme van het platteland en het gemak van de stad.

De gîtes bevinden zich naast elkaar en delen het gazon (mogelijkheid tot barbecue) voorzien van tuinmeubilair en kinderspelletjes, de fietsenstalling, de rijwielberging, de drie huisjes, de vriezer en de parkeerplaats (toegankelijk).
 

De gîte n°1, van 4 tot 6 personen

Ze bestaat uit 2 slaapkamers (1 tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden), een badkamer, een grote woonkamer (woon- en eetkamer) met slaapbank en een volledig uitgeruste keuken.

De gîte heeft een internetaansluiting en een televisie.
 

Activiteiten in de buurt

De gîte ligt op 3 kilometer van Doornik, die je met de fiets kunt bereiken. Er zijn ook vele wandelingen en fietstochten op de omliggende paden en paden. Een Ravel passeert vlakbij of langs de jaagpaden langs de oevers van de Schelde.

Contact

26 Avenue des Alliés,7540Tournai
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de uitbater van de accommodatie die je interesseert.

Aantal personen : van 4 tot 2 personen

Aantal kamers : 2

Gesproken talen

Frans

Activiteiten

Fietsen

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Tuin - Wasmachine - Parking - Televisie - Terras - Wifi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden