• Gîtes en vakantiehuizen
  • Verblijf op de Boerderij
"GITE DU HAUT PONT"Gite met grote cap. Aan de voet van de St.-Aubertus-heuvel en op -/+ 10 km van de Kluisberg, schuur van 1746, omgebouwd tot verblijf op de binnenplaats van een boerderij in activiteit. Benedenverd.: ruime keuk. (halfprof. gasfornuis, elektr. oven, magnetron, vaat- en wasmach.), terras met BBQ, grote woonk., salon (OH/cass.), afz. WC, sanitair voor mensen met beperkte beweeglijkheid (of gehandicapte mensen) (douche, wast., WC). 1 k. (6x1 p., 1x2 p.) met badk. (bad, wast., WC). 1e verd.: 1 k. (4x1 p., douche, wast.), 2 k. (2x1 p., douche, wast. elk), 2 k. (1x2 p., douche, wast. elk), 1 k. (1x2 p., 1x1 p., douche, wast.). 3 WC's in de gang. Centr. verwarm.
Prijs, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: de eigenaar raadplegen.
COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 21 tot 23 personen

Aantal kamers : 7

Gesproken talen

Frans - Nederlands

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Open haard of houtkachel - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Babymateriaal - Parking - Televisie - Terras

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden