• Gîtes en vakantiehuizen
  • Verblijf op de Boerderij
"FERME DE LA NEUVILLE"Drie comfortabele verblijven, ingericht in een kasteelhoeve van de 16e eeuw, met een rijk historisch verleden en prachtig bewaarde architectuur. Mooi gelegen in een bosrijke omgeving in de vallei van de Maas, in een charmant dorpje op 3 km van Hoei. De melkveeboerderij is nog steeds in volle bedrijf. Hier wordt de heerlijke kaas 'Le Maurissart' geproduceerd. Bij uw aankomst kunt u al kennismaken met de producten van de hoeve.'VERBLIJF Nr. 1' - 1e verd.: woonk./salon (TV, divanbed 1x2 p.), keuken (elektr. fornuis, oven, koffiezetapp., magnetron). 1 k. (2x1 p.), badk. (bad, wastafel), aparte WC. Wasmachine. Centr. verwarm.
Prijs, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: de eigenaar raadplegen.
Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 4 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Tuin - Wasmachine - Winkel/boetiek - Babymateriaal - Parking - Televisie - Afgesloten terrein - Terras

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden