• Attracties
  • Religieus erfgoed

Als je in Aarlen verder wil kijken dan de landsgrenzen moet je naar de Belvédère klimmen. Ze is welbekend bij de inwoners en een van de symbolen van de stad. Er worden een aantal keer nocturnes georganiseerd om Aarlen "by night" te ontdekken.

Tussen 1905 en 1907 werd de klokkentoren van de Kapucijnen van de Sint-Donatkerk van Aarlen vervangen door een belvedère. Bij helder weer heb je een prachtig zicht over Aarlen en 3 van onze buurlanden: het Groothertogdom Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.

Eglise Saint-DonatSquare Elisabeth 2,6700Arlon
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Tijdsduur

Minimumduur : 1:00
Maximumduur : 1:30

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Voorzieningen

Parking

Visites

Groep - EN - FR - NL - Individueel - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden