• Gîtes en vakantiehuizen
  • Vakantiehuis

Iets afgelegen chalet met een mooie ligging op een boomrijk terrein van 20 are. Heel rustige, groene plaats aan de zoom van het grote woud van de Haute-Lesse. Ideaal voor natuurliefhebbers.

Gelijkvloerse woning. Woonk./kookhoek, badk. (bad), 1 k. (1x2 p.), 1 k. (2x1 p.) met 1 k. (1x2 p.) in het verlengde. Bergplaats (diepvriezer).

Prijs, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: de eigenaar raadplegen.

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 6 personen

Aantal kamers : 3

Gesproken talen

Frans - Nederlands

Voorzieningen

Barbecue - Tuin - Vaatwasser - Parking - Televisie - Afgesloten terrein - Terras

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden