• Gîtes en vakantiehuizen
  • Vakantiehuis

Iets afgelegen chalet met een mooie ligging op een boomrijk terrein van 20 are. Heel rustige, groene plaats aan de zoom van het grote woud van de Haute-Lesse. Ideaal voor natuurliefhebbers.

Gelijkvloerse woning. Woonk./kookhoek, badk. (bad), 1 k. (1x2 p.), 1 k. (2x1 p.) met 1 k. (1x2 p.) in het verlengde. Bergplaats (diepvriezer).

Prijs, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: de eigenaar raadplegen.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 6 personen

Aantal kamers : 3

Gesproken talen

Frans - Nederlands

Voorzieningen

Barbecue - Tuin - Vaatwasser - Parking - Televisie - Afgesloten terrein - Terras

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden