• Gîtes en vakantiehuizen
  • Vakantiehuis

"LES COMOGNES DE CRUPET"
Afgelegen stenen huis op het einde van een lange dreef, op de helling van een heuvel in 'Een van de Mooiste Dorpen in Wallonië', tussen Namen, Dinant en Ciney. Hal, 4 trappen lager gelegen: salon (TV, OH), eetk., keuken (keram. fornuis/oven, magnetron). Berghok. 1 k. (1x2 p., babybedje), salon op de mezzanine met divanbed 2 p. en 1 zetelbed 1 p. Badk. (bad), aparte WC.
Prijs, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: de eigenaar raadplegen.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 4 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Barbecue - Open haard - Tuin - Parking - Televisie - Terras

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden