• Gîtes en vakantiehuizen
  • Vakantiehuis

Recent gebouwd huis aan de rand van het dorp, in een doodlopende weg gelegen (veilig voor de kinderen). Heel rustige plaats, op 500 m van de vallei van de Warche en van het woud.

Op 8 km van Stuwdam van de Warche te Roberville/Botrange en op 13 km van Francorchamps.

Petanquebaan. Benedenverd.: voorhal, WC, keuken (elektr. fornuis, oven, magnetron, vaatwasmachine), salon (OH, TV, hifi), eetk., badk. (douche, WC), bergplaats (wasmachine). 1e verd.: 1 k. (2x 1 p., babybedje), 1k. (1x2 p. + 2x1 p. stapelb.) , 2 k. (2x1 p.), badk. (bad, WC). Centr. verwarm.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 10 personen

Aantal kamers : 4

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Open haard - Garage - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Parking - Televisie - Terras

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden