• Gîtes en vakantiehuizen
  • Vakantiehuis

Huis op de begane grond in een dorpje in de provincie Henegouwen, vlak bij de grens met Waals-Brabant. Onthaal door de eigenaar. Talrijke wandelroutes mogelijk (kaarten ter beschikking van de gasten). Uitgeruste keuken (microgolfoven, koelkast, diepvriezer, afwasmachine). Salon/eetkamer (tv, dvd). Badkamer (wastafel, douche, wc). 1 slaapkamer (1x2p.). Wasmachine, droogkast, strijkplank + strijkijzer, stofzuiger. Balkon, tuin en meubels. 2 fietsen ter beschikking.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 2 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Barbecue - Tuin - Parking - Wifi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden