• Gîtes en vakantiehuizen
  • Vakantiehuis
Recente chalet (2004), rustig gelegen op een heuvel, omringd door een natuurreservaat, langs de mountainbike- en voetpaden. Prachtig zicht op de vallei. Benedenverd.: salon/eetk. (TV, houtkachel), inger. keuken (elektr. fonuis, vaatwasmachine, magnetron), met rechtstreekse toegang tot het terras. 1 k. (1x2 p.), badk. (douche, wastafels), aparte WC. Verdieping: 2 k. (2x1 p.), 1 k. (1x2 p.). Ontspanningsruimte op de kelderverdieping: sauna, salon (TV, homecinema, DVD films en DVD speler). Internet (WiFi). Elektr. verwarm en mogelijkheid om met hout te stoken.
Prijs, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: de eigenaar raadplegen.
COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 8 personen

Aantal kamers : 4

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Activiteiten

Sauna

Voorzieningen

Tuin - Vaatwasser - Babymateriaal - Niet-roker - Parking - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden