• Gîtes en vakantiehuizen
  • Vakantiehuis
Recente chalet (2004), rustig gelegen op een heuvel, omringd door een natuurreservaat, langs de mountainbike- en voetpaden. Prachtig zicht op de vallei. Benedenverd.: salon/eetk. (TV, houtkachel), inger. keuken (elektr. fonuis, vaatwasmachine, magnetron), met rechtstreekse toegang tot het terras. 1 k. (1x2 p.), badk. (douche, wastafels), aparte WC. Verdieping: 2 k. (2x1 p.), 1 k. (1x2 p.). Ontspanningsruimte op de kelderverdieping: sauna, salon (TV, homecinema, DVD films en DVD speler). Internet (WiFi). Elektr. verwarm en mogelijkheid om met hout te stoken.
Prijs, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: de eigenaar raadplegen.
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 8 personen

Aantal kamers : 4

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Activiteiten

Sauna

Voorzieningen

Tuin - Vaatwasser - Babymateriaal - Niet-roker - Parking - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden