• Gîtes en vakantiehuizen
  • Vakantiehuis

Gelijkvloerse vakantiewoning ingericht in een huis in bouwsteen van de streek. Het verblijf bevindt zich in een eigendom van verschillende ha.

De tuin, het bos en beekje zijn toegankelijk via een privéweg. Rustieke binnendecoratie.
Salon/eetk. (OH, TV), inger. keuken (gas kookpl., elektr. oven, magnetron, vaatwasmachine, wasmachine). 1 k. (2x1 p.), 1 k. (2x1 p. + kinderbedje), 1 k. (1x2 p.). Extra bed beschikbaar op de tussenverdieping. 2 badk's: één met douche, WC en één met bad, WC. Centr. verwarm.

Prijs, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: de eigenaar raadplegen.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 6 tot 7 personen

Aantal kamers : 3

Gesproken talen

Duits - Engels - Spaans - Frans - Italiaans - Nederlands

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Open haard - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Parking - Televisie - Terras

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden