• Gîtes en vakantiehuizen
  • Vakantiehuis
"AU COQ EN PATE"Gemeubileerd verblijf op de bovenverdieping van een mooie woning. Absolute rust in een groene omgeving, op twee stappen van het circuit van Francorchamps, Spa en Malmedy. Ideale plaats om een schitterende streek te verkennen. 1e verd. op hetzelfde niveau: woonk./eetk. (TV/video) met kookhoek (elktr. kookpl., magnetron). 1 kleine k. (1x1 p.), 1 k. (1x2 p.), douchek. (douche, WC).
Prijs, verbruikslasten (stookolie, elektriciteit, water, hout, ...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: neem contact op met de eigenaar.
Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 3 tot 5 personen

Aantal kamers : 2

Gesproken talen

Frans - Nederlands

Voorzieningen

Barbecue - Tuin - Babymateriaal - Niet-roker - Parking - Televisie - Terras

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden