• Gîtes en vakantiehuizen
  • Vakantiehuis

 

Het Vakantiehuis A Mont Nos Hôtes ligt in Bastogne. Het heeft 3 korenaren en biedt plaats aan 10 personen. Het heeft het officiële Access-i certificaat.

De gîte A Mont Nos Hôtes is ontworpen voor 10 volwassenen en 1 baby. Het bestaat uit 5 slaapkamers, een woon-/eetkamer, keuken, een badkamer en 2 doucheruimtes. Allemaal op 2 niveaus.

De gîte heeft de officiële Access-I certificering en is ook erkend door Gamah. Mensen in een rolstoel, visueel of auditief gehandicapte mensen kunnen er dus zonder zorgen verblijven.

Huisdieren zijn ook toegestaan.

Ontspanning en welzijn in de gîte

Het terrein is omheind, geen angst voor kinderen die vele spelletjes kunnen spelen. Ondertussen hebben de ouderen voldoende tijd om te ontspannen in de jacuzzi, tafeltennis te spelen, te kickeren of te petanquen.

Tuin, terras en een boomgaard maken het aanbod van de gîte A Mont Nos Hôtes compleet en nodigen uit tot uitstekende bbq's. Je fietsen zijn veilig in een afgesloten privéruimte.

Mogelijkheid om paarden te herbergen voor de ruiters, en om paardenkoets en -wagen te herbergen.

Activiteiten in de omgeving

De gîte bevindt zich in Bastogne, een aangename stad met gezellige terrasjes en een geschiedenis die gekenmerkt wordt door de 2e wereldoorlog. Aarzel niet om het Mardasson Memorial en het Bastagne War Museum te bezoeken.

Vele wandelingen zijn mogelijk, te voet of met de fiets (Ravel), je bevindt je in het hart van de Ardennen.

Bezoekers met speciale behoeften

Deze accommodatie biedt faciliteiten en/of diensten met een officiële Access-i certificering. Raadpleeg de gedetailleerde pagina, je vindt er alle informatie die je nodig hebt om je verblijf te organiseren.

Er is in Wallonië een breed scala aan .

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 10 tot 1 personen

Aantal kamers : 5

Gesproken talen

Frans

Activiteiten

Jacuzzi - Fietsen

Voorzieningen

Bar - Barbecue - Wasruimte - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Open haard - Tuin - Spellen - Wasmachine - Vaatwasser - Parking - Speeltuin - Privé-sanitair - Televisie - Afgesloten terrein - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden