• Vakantiedorp en -centrum

Het vakantiedorp Vallée Les Etoiles, gelegen in Blaimont, kijkt uit over de prachtige Maasvallei, in het hart van de Belgische Ardennen. Het vakantiecentrum biedt 175 houten chalets voor 2, 4, 6 of 8 personen.

Of je nu alleen, met je gezin of met vrienden bent, het vakantiepark Vallée Les Etoiles heeft alles wat je nodig hebt voor een weekendje weg of een echte vakantie. Het heeft volledig ingerichte houten vakantiehuizen die prachtig gelegen zijn op de zuidkant van een heuvel. Als je de trap afloopt, bereik je de pier voor boottochten of een wandeling langs de rivier.

Een korte rondleiding in het park Les Etoiles

  • Vakantiewoningen met overdekt terras.
  • Een ruimte met overdekt zwembad, sauna en solarium.
  • Een minisupermarkt.
  • Een speeltuin en sportveld.
  • Een bar en een restaurant.

Activiteiten en ontdekkingen in de streek

De Maasvallei weet je ongetwijfeld te charmeren met haar vele toeristische bezienswaardigheden zoals:

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal kamers : 190

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Animatie - Fietsverhuur - Ontbijt

Activiteiten

Hengelen - Zwembad - Sauna - Tennis - Fietsen

Voorzieningen

Bar - Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Open haard - Tuin - Spellen - Wasmachine - Babymateriaal - Niet-roker - Parking - Speeltuin - Restaurant - Privé-sanitair - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden