• Festival

Ontdek het Unisound BW Festival in Court-Saint-Etienne in de provincie Waals Brabant. Het eerste festival in België dat 100% toegankelijk is voor iedereen. 

Vandaag zijn sommige activiteiten ondanks de geleverde inspanningen nog steeds niet toegankelijk voor mensen met een handicap, zoals muziekfestivals.

Met dit in het achterhoofd hebben de organisatoren besloten om een kwalitatief hoogstaand muzikaal evenement te organiseren in een geschikte en toegankelijke omgeving, open voor iedereen.

Het doel is dat iedereen, valide en invalide, deze bijzondere festivalsfeer kan voelen!

Het programma van 2021 volgt later

Een festival aangepast aan zowel valide als mensen met een beperking. Niet te missen in de zomer!

Contact

PAM ExpoBoucle Joseph Dewez 2,1490Court-Saint-Etienne
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand juni 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden