• Festival

Ontdek het Unisound BW Festival in Court-Saint-Etienne in de provincie Waals Brabant. Het eerste festival in België dat 100% toegankelijk is voor iedereen. 

Vandaag zijn sommige activiteiten ondanks de geleverde inspanningen nog steeds niet toegankelijk voor mensen met een handicap, zoals muziekfestivals.

Met dit in het achterhoofd hebben de organisatoren besloten om een kwalitatief hoogstaand muzikaal evenement te organiseren in een geschikte en toegankelijke omgeving, open voor iedereen.

Het doel is dat iedereen, valide en invalide, deze bijzondere festivalsfeer kan voelen!

Het programma van 2021 volgt later

Een festival aangepast aan zowel valide als mensen met een beperking. Niet te missen in de zomer!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juni 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden