• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Citybike/Stadsfiets

Wat een genot om te trappen in de Condroz, op de mooie landwegen! 18 km om de Vallei der Smaken te ontdekken: een rustige streek, bekend om zijn bieren en zijn zachte reliëf.

Vertrek: Dinant
Aankomst: Ciney
Afstand: 18 km
Moeilijkheidsgraad: eenvoudig
Duur: 2 uur
Bewegwijzering: RAVeL
Online route: download de interactieve kaart, de wegbeschrijving en het gpx-bestand

Erfgoed

Deze etappe voert je langs de abdij van Leffe, verschillende brouwerijen en andere plaatsen die geschikt zijn om te proeven. Het maken en waarderen van bier maakt deel uit van een levend Belgisch erfgoed dat door de Unesco wordt erkend. In Wallonië nodigen vele brouwerijen je uit om binnen te stappen en hun productiegeheimen te ontdekken.

Activiteiten

Logies

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden