• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Fietstocht
  • Sport
  • Fietsen & Mountainbiken

Wat een genot om te trappen in de Condroz, op de mooie landwegen! 18 km om de Vallei der Smaken te ontdekken: een rustige streek, bekend om zijn bieren en zijn zachte reliëf.

Vertrek: Dinant
Aankomst: Ciney
Afstand: 18 km
Moeilijkheidsgraad: eenvoudig
Duur: 2 uur
Bewegwijzering: RAVeL
Online route: download de interactieve kaart, de wegbeschrijving en het gpx-bestand

Erfgoed

Deze etappe voert je langs de abdij van Leffe, verschillende brouwerijen en andere plaatsen die geschikt zijn om te proeven. Het maken en waarderen van bier maakt deel uit van een levend Belgisch erfgoed dat door de Unesco wordt erkend. In Wallonië nodigen vele brouwerijen je uit om binnen te stappen en hun productiegeheimen te ontdekken.

Activiteiten

Logies

COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Lengte

Minimumafstand : 18 Km
Maximumafstand : 18 Km

Tijdsduur

Maximumduur : 2h

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden