• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Fietstocht

Ontdek op je eigen tempo in een of meerdere etappes, via de RAVeL en de knooppunten, de ontelbare rijkdommen van Wallonië op vlak van erfgoed en cultuur.

Vertrek: Doornik
Aankomst: Blegny
Afstand: 494 km opgedeeld in 11 etappes
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Bewegwijzering: RAVeL en knooppunten
Online route: download de interactieve kaart, de wegbeschrijving en het gpx-bestand

Land van contrasten

Van de stad Doornik, op een steenworp afstand van Frankrijk, tot de opmerkelijke site van Blegny-Mine, aan de poort van Nederland, volgen de diverse landschappen elkaar op. Geniet van de sfeer en de contrasten die heersen tussen de landschappen van de Henegouwse vlaktes, de oevers van de Maas, de heuvels van de Condroz en de geheime valleien van de Ardennen.

Welkom Fiets

Een van de attracties en accommodaties met het label "Fiets Welkom" is een welkom stopplaats tijdens je uitstap. Deze 500 km lange reis biedt je een andere blik op Wallonië!

COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en evenementen zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Lengte

Minimumafstand : 494 Km
Maximumafstand : 494 Km

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden