• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Citybike/Stadsfiets

Ontdek op je eigen tempo in een of meerdere etappes, via de RAVeL en de knooppunten, de ontelbare rijkdommen van Wallonië op vlak van erfgoed en cultuur.

Vertrek: Doornik
Aankomst: Blegny
Afstand: 494 km opgedeeld in 11 etappes
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Bewegwijzering: RAVeL en knooppunten
Online route: download de interactieve kaart, de wegbeschrijving en het gpx-bestand

Land van contrasten

Van de stad Doornik, op een steenworp afstand van Frankrijk, tot de opmerkelijke site van Blegny-Mine, aan de poort van Nederland, volgen de diverse landschappen elkaar op. Geniet van de sfeer en de contrasten die heersen tussen de landschappen van de Henegouwse vlaktes, de oevers van de Maas, de heuvels van de Condroz en de geheime valleien van de Ardennen.

Welkom Fiets

Een van de attracties en accommodaties met het label "Fiets Welkom" is een welkom stopplaats tijdens je uitstap. Deze 500 km lange reis biedt je een andere blik op Wallonië!

Contact

Vertrek :

Informatie :

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden